Cashmere är ett måste i basgarderoben

Unna dig en lyxig cashmere halsduk. Hos https://www.pashminawear.se/ kan du hitta många typer av varor gjorda av lyxig, mjuk kashmir. Tack vare att PashminaWear själva har kontakt med sina leverantörer och producenter får de mycket bra priser på sina högkvalitativa varor. Via deras hemsida kan du hitta allt från halsdukar till kläder och mycket annat. Hos PashminaWear kan du finna alla typer av varor gjorda av finaste kashmir.

Finns det något lyxigare än en halsduk av cashmere?

Kashmir som ibland även stavas kaschmir och cashmere på engelska, är underullsfibrer från tamgetter som lever i mycket kallt klimat. Namnet kommer av regionen Kashmir, som ligger i norra Indien. Ullen är mycket mjuk och lätt. Du kan bära kashmir i klädesplagg som pullovrar, kappor, kostymer och sjalar. Kashmir är ett mycket exklusivt material som håller länge.

Passar till allt

En kashmirhalsduk passar till alla typer av kläder och är ett måste i basgarderoben. Tack vare den höga kvaliteten på materialet håller dessa plagg i många år. Det är alltså en väl värd investering. Välj gärna en halsduk i någon av basfärgerna vitt, beige, grått, marin, eller svart, för att vara säker på att stilen håller livet ut.

Perfekt för sensommar och höst

Perfekt för kyliga sommarkvällar, och inför tiden då hösten smyger sig på. Halsdukar av kashmir är något av det härligaste du kan svepa in dig i. Hitta de bästa kashmirhalsdukarna hos PashminaWear. Av mjuk och lätt kashmir, håller halsdukarna dig varm om dagarna och kvällarna. Tack vare att de är lätta kan du enkelt få plats med dem i väskan och bära med dig hela tiden.

Accessoarer för kvinnor och män

Hos PashminaWear kan du hitta alla typer av kashmirvaror. De är specialiserade på lyxiga accesoarer handgjorda av kashmir. De har sjalar, halsdukar, mössor, vantar, poncho, tröjor, plädar, samt kläder speciellt anpassade för sommar och vår. Spana in deras utbud för att hitta något för dig. De har kläder för både män och kvinnor. Med respekt för hantverkartraditioner importerar de direkt från de bästa leverantörerna, med nära kontakt med sina producenter.

Stor blandning av varor

Bland halsdukarna kan du välja mellan halsdukar gjorda av kashmir, skotsrutiga mönster, print, tubhalsdukar, halsvärmare, och små halsdukar. De har även halsdukar i andra material såsom siden, ull, och jak.

Bland deras sjalar finns många typer av mönster. De har flera varianter, såsom kypertbindning, 2-trådigt kypert, diamantkypert, tuskaftbindningrutor och ränderjacquard, pashmina melange silke, kashmirpaisley sjal, stickade sjalar, samt sjalar med print.

Hög kvalitet från specialister på cashmere

PashminaWear handlar direkt med tillverkarna som de fortlöpande har nära kontakt med. Deras leverantörer är lika passionerade när det gäller ull och kashmir som de är. Detta försäkrar dig om att hela processen, från val av råvara till spinning, vävning och färgning, fokuserar på att leverera en slutprodukt av enastående kvalitet. Därmed kan de garantera dig 100 % för de varor de säljer.

Eftersom kvaliteten på äkta kashmir måste kännas med händerna, erbjuder PashminaWear fri frakt till dig på alla varor oavsett priset. Om produkten inte lever upp till dina förväntningar kan du returnera den utan kostnad. Därmed garanterar de att du blir nöjd med ditt köp.