biotherm

Biotherm – Vilken produkt ska jag köpa till min flickvän?

Hej allihopa! Min flickvän fyller år snart och jag måste köpa en födelsedagspresent! Hon bara älskar Biotherm, så jag funderar på att köpa en produkt därifrån. Kanske ni kan hjälpa mig? Detta är produkterna jag väljer mellan:

Biotherm Blue Therapy

Först och främst har jag kollar på att köpa en produkt från Biotherms serie Blue Therapy. Här har Biotherm en massa härlig produkter att välja bland, bland annat nattkrämen Blue Therapy Night Cream och anti-age-krämen Blue Therapy Multi-Defender SPF 25. Dessutom har jag hört mycket om Blue Therapy Serum-in-Oil, vilket är en kombination av en olja och ett nattserum.

Biotherm Solskydd

Vi har ju som sagt bokat resa till Ayia Napa i sommar och då är det ju bra att ha med sig solskydd. Jag har hört mycket som Biotherms solskydd och funderar på att överraska min flickvän med Biotherm Fluid Wet & Dry solskydd. Den här solkrämen kommer i SPF 15 och SPF 30 och kan användas på både torr och blöt hy, vilket är perfekt då min flickvän älskar att bada. Flaskan är 100 ml stor, vilket gör att solskyddet även passar i handbagaget när vi reser.

Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum

Biotherm har flera olika serum att erbjuda. Jag har kollat online och fick upp intresset för Blue Therapy Accelerated Serum. Även om detta är ett anti-age serum, så tror jag att min flickvän skulle uppskatta det. Hon har tidigare aldrig använt ett serum, men har påpekat att hon vill ha ett serum som absorberas snabbt i huden. Detta är precis var Biotherm Blue Therapy Serum gör, samtidigt som den minskar brist på fyllighet i huden.

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel är en gel för kvinnor som söker långvarig och intensiv fukt. Eftersom min flickväns hud lätt blir torr under vintern, tror jag att denna gel från Biotherm skulle passa hennes ansikte riktigt bra. Jag använder själv en ansiktsgel från Biotherm Homme och jag är jättenöjd. Aquasource Gel är anpassat för normal och kombinationshy och kommer i en fin, blå förpackning på 50 ml.

Biotherm Deo Pure Roll-On

Ett annat alternativ är att jag köper Biotherms deodorant Deo Pure Roll-On till min flickvän. Jag vet att hon älskar denna deodoranten eftersom den är så effektiv. Jag tycker själv att Deo Pure Roll-On doftar ljuvligt och jag älskar när hon använder den. Eftersom priset är ganska högt, så tror jag att hon hade uppskattat den som present.

Avslutningsvis, detta var de fem produkter från Biotherm som jag överväger att köpa till min flickvän. Jag lutar mest åt att köpa Aquasource Gel men jag är fortfarande osäker.  Kommentera gärna vilken produkt som ni tycker jag ska välja! Ha det bra!