Ayia napa resa

Partyresa i sommar!

Nu börjar sommaren närma sig mer och mer. Vi kliver snart in i mars och det kommer bli fantastiskt. Jag älskar våren och sommaren. Vintern är tusan kall och man måste ha på sig massa kläder hela tiden. Men ja, sommaren är inte jättelångt ifrån nu och jag längtar som tusan. Förra sommaren var en succé som blir svårslagen med många utlandsresor och många semesterveckor med bra väder. Denna sommaren har jag liknande planer. Men istället för solsemester så lutar det mer åt partysemester. Det var två år sedan jag var på en partyresa sist och den skapade ett minne för livet. Så jag tänkte att ännu en partyresa skulle vara himla roligt. Vem vill inte skapa fler minnen med nära vänner eller familj?

Så hur ska jag få en lika bra sommar som förra året eller kanske ännu bättre? Jo, absolut genom en partyresa med mina närmsta vänner. Vi har pratat om några gånger här under vintertider men inget seriöst direkt. Jag har tänkt att ta på mig ansvaret och öppna en seriös diskussion där vi kan planera en partyresa i sommar. Jag har tänkt att den resan ska vara lite lyxigare än förra semestern. Jag hoppas jag kan få med vännerna på mina tankar.

All inclusive & partybåt

Mina tankar denna gång är att boka resa med All Inclusive. Jag har testat All inclusive en gång förut och det är underbart. Man får ju allt man vill ha och oftast till ett grymt pris. Vad jag har hört från bekanta så kan det ibland vara dyrt men oftast tjänar man på det i slutändan. Speciellt om man utnyttjar barerna ordentligt, haha! En mer tanke jag har att åka ut på partybåt en dag! Det har jag aldrig gjort förut och jag har hört att det har varit bland de bästa på bekantas resor. Jag hoppas mina vänner går med på mina tankar för det skulle bli så himla roligt.

Ayia napa resa

Resmål

Så har vi resmål. Jag har varit på många partyöar och länder men det stället jag helst vill till nu är Ayia Napa. Där har jag aldrig varit och jag har hört mycket gott om Ayia Napa. Det ska vara ett stort festområde med otroligt många skandinaver. Jag har gjort en del research på nätet och har hittat många möjligheter med alla möjliga paket. Den hemsida som verkar bäst är Uptours.se, de fokuserar just på partyresor och har allt det jag tänkt på. Det vill säga, all inclusive, partybåt och mycket mer. De har även Ayia Napa som resmål och erbjuder bra paket för att underlätta för oss, se Ayia Napa resa.

Nu är det ju bara sista steget kvar och det är ju att prata med mina vänner och få dem på samma tankar som jag. Jag hoppas verkligen att de är lika sugna som mig för då kommer sommaren att bli fantastisk! Man måste ju passa på med en partyresa till Ayia Napa nu innan man blir för gammal…