Göteborg

Bo i Göteborg Stad

Jag har bott i Göteborg i hela mitt liv. Det har varit tillsammans med min familj, men jag är nu redo att flytta hemifrån. Men jag har inte tänkt att flytta så långt faktiskt, för jag tänker inte flytta ifrån min kära stad Göteborg. Jag skulle vilja flytta lite mer centralt, in till innerstaden. Just nu bor jag och min familj lite utanför innerstaden vilket är också väldigt härligt. Det tar max 30 minuter med bil in till centrum. Men som sagt så är det nu dags för mig att flytta hemifrån och jag har tänkt mig en lägenhet lite mer centralt så man har nära till allting. Jag håller faktiskt på att leta lägenhet redan idag och har gjort i några dagar nu väldigt aktivt. Jag håller mig uppdaterad varje dag på Lägenheter i Göteborg där det varje dag kommer ut nya lägenheter runt om i Göteborg.

Jag är ganska öppen när det kommer till den lägenhet jag letar efter. Men såklart vill man ju ha det så billigt som möjligt, men eftersom Göteborg är en väldigt attraktiv stad så får man förmodligen vara redo på att behöva mer pengar är tänkt. Det bästa skulle vara en 1.a mitt i Göteborg, så centralt som möjligt för att vara nära till så mycket som möjligt, haha. Jag har ett par vänner som nyligen flyttat till innerstaden av Göteborg och bägge älskar det. Det är är även skönt att komma ifrån sina föräldrar lite.

Att göra i Göteborg

Men vad finns det att göra i Göteborg? Jo, det jag älskar mest med Göteborg är såklart att det är min hemstad och att jag har otroligt många vänner och bekanta som bor här. Plus att större delen av min släkt bor här. Men för någon annan så finns det ju otroligt många andra saker som gör Göteborg till den perfekta staden. Vi har ju Sveriges största och bästa tivoli, nämligen Liseberg. Liseberg är en fantastisk plats både på sommaren och under vintertid. Det finns väldigt många attraktioner men också mycket restauranger som erbjuder väldigt fin och god mat. Liseberg bjuder även på många evenemang, där en del av dem visas på TV som ni säkert känner igen. Utöver Liseberg så finns det väldigt många fina museer, det finns mycket vatten runt omkring, det finns spårvagnar som går lite kors och tvärs runt i stan. Det finns även många fina och kända kyrkor som kan vara värda ett besök.

Göteborg är som ni förstår en väldigt fin och härligt stad. På något sätt känns Göteborg som en väldigt lugn och avslappnad stad även fast det är Sveriges andra största stad. Jag rekommendera er alla att köpa en lägenhet i Göteborg som jag tänker göra, ni kommer aldrig att ångra det.