iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus Tillbehör

För ett par veckor sedan så köpte jag en ny iPhone. Jag valde att slå till på iPhone 7 Plus från Apple. Många kanske undrar då, varför jag valde att köpa 7 Plus när det finns nyare modeller. För och främst så ville jag testa en av Plus-modellerna, då de har mycket större skärm vilket underlättar när jag tittar mycket på filmer och videos. Men även för att Plus-modellerna har mycket bättre kamera. Kameran är knivskarp och har även funktionen att göra bakgrunden lite blurry. Det vill säga, endast objektet man fokuserar på blir skarpt vilket framöver objektet väldigt mycket. Fotona blir väldigt professionella vilket är viktigt för mig som gillar bilder. Sedan så var denna iPhone 7 Plus inte den senaste modellen vilket gör att den har sjunkit väldigt mycket i pris. Detta har resulterat i att jag har köpt en väldigt modern mobil för ett väldigt bra pris. Efter att jag köpt min nya mobil för ett par veckor sedan så har mycket hänt, och då menar jag alltså med min iPhone. Jag har nämligen pyntat rejält. Det vill säga att jag har köpt en del tillbehör till den. Främst för att skydda den men även för att göra det lite mer personlig så att den inte ser ut som vilken iPhone som helst. I och med att majoriteten av folket äger och använder en iPhone.

iPhone 7 Plus

Min snygga iPhone

Jag tänkte nämna några av de tillbehör jag köpt till min nya iPhone för att både ge inspiration men även ge er en inblick hur de iPhone tillbehör som finns på marknaden kan underlätta och hjälpa er. Som jag tidigare nämnt så är de flesta tillbehören köpta för att skydda mobiltelefonen från smuts och skador. Jag har ju inte lust att behöva köpa en ny skärm eller kanske en helt ny mobil när jag precis fått den. Men sedan så har jag en del tillbehör för att antingen göra min iPhone mer personlig men också för mer praktiska ting.

Det absolut viktigaste för mig var att köpa ett skal till min iPhone 7 Plus. Mobilskalet är för att skydda från de mesta, allt från smällar och repor. Skal har hjälpt mig många gånger i mitt liv när jag tappat min mobil på ett hårt underlag. Utan ett skal så spricker mobilen direkt… Jag har dekorerat mitt iPhone skal själv på iPhone 7 Plus tillbehör vilket gör att min telefon blir väldigt personlig samtidigt som den skyddas. Skalet täcker tyvärr inte glasskärmen men för att styrka glaset så finns det glasskydd. Det är ett skärmskydd som är en tunn hinna som man sätter fast på glasskärmen för att stärka glaset. Det syns knappt och man märker det nästan inte och tack vare det så slipper man onödiga sprickor som kan åstadkomma. Utöver detta så har jag även köpt en iPhone håller till bilen. Det är inte riktigt som en dockningsstation men det håller upp iPhone till mig när jag kör bil. Väldigt praktiskt och smart iPhone tillbehör! Alla dessa tillbehör rekommenderar jag verkligen. Jag hoppas ni har fått lite inspiration. Vi ses!